ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ТЕМПЕРАТУР ЗАЙМАННЯ ТА САМОЗАЙМАННЯ ПОДРІБНЕНОГО НАСІННЯ ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР

  • V. Fedorovskyi Львiвський державний унiверситет безпеки життєдiяльностi
  • R. Veselivskyi Львiвський державний унiверситет безпеки життєдiяльностi
  • А. Lozynskyi Львiвський державний унiверситет безпеки життєдiяльностi
Ключові слова: показники пожежної небезпеки, температура займання, температура самозаймання, подрібнене насіння.

Анотація

Обґрунтовано необхідність проведення експериментальних досліджень показників пожежної небезпеки насіння олійних культур із врахуванням терміну їх зберігання, вологості та дисперсності. Проведено експериментальні дослідження температур займання та самозаймання подрібненого насіння ріпаку, сої та соняшнику. Виконано порівняльний аналіз температур займання та самозаймання цілого та подрібненого насіння олійних культур. Представлена методика визначення пожежонебезпечних показників дослідних зразків.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.
Опубліковано
2018-01-24
Як цитувати
Fedorovskyi, V., Veselivskyi, R., & LozynskyiА. (2018). ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ТЕМПЕРАТУР ЗАЙМАННЯ ТА САМОЗАЙМАННЯ ПОДРІБНЕНОГО НАСІННЯ ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР. Пожежна безпека, 29, 149-153. Retrieved із https://journal.ldubgd.edu.ua/index.php/PB/article/view/47
Розділ
Статті