ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ВИЗНАЧЕННЯ УМОВ ТЕПЛОВОГО САМОЗАЙМАННЯ РІПАКОВОЇ МАСИ

  • V. Fedorovskyi Львівський державний університет безпеки життєдіяльності
  • V. Petrovskyi Львівський державний університет безпеки життєдіяльності
Ключові слова: ріпакова маса, самозаймання, займання, температура, умови теп- лового самозаймання

Анотація

Проведено аналіз причин процесу самозаймання речовин та матеріалів. Описано умови самозаймання масел та жирів. Наведено характеристики дослідних зразків ріпакової маси та умови проведення експерименту. Представлено результати експериментальних досліджень температури займання та самозаймання ріпакової маси, що становить 322 °С та 345 °С . Визначено коефіцієнти та представлено залежності логарифма температури самозаймання від логарифма питомої поверхні і логарифма часу до самозаймання, які описуються рівняннями прямої лінії. Визначено умови теплового самозаймання ріпакової маси.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.
Опубліковано
2018-08-20
Як цитувати
Fedorovskyi, V., & Petrovskyi, V. (2018). ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ВИЗНАЧЕННЯ УМОВ ТЕПЛОВОГО САМОЗАЙМАННЯ РІПАКОВОЇ МАСИ. Пожежна безпека, 28, 121-126. Retrieved із https://journal.ldubgd.edu.ua/index.php/PB/article/view/235
Розділ
Статті