УПРОВАДЖЕННЯ ПРОГРАМНИХ ЗАСОБІВ У НАВЧАЛЬНО-ТРЕНУВАЛЬНИЙ ПРОЦЕС ЦИКЛІЧНИХ ВИДІВ СПОРТУ

  • А. Kovalchuk Львівський державний університет безпеки життєдіяльності
  • І. Koval Львівський державний університет безпеки життєдіяльності
  • А. Petrenko Львівський державний університет безпеки життєдіяльності
Ключові слова: фізичне виховання, спортсмени, «АНДРОЇД» системи, емпіричне дослідження, програмна розробка на базі «АНДРОЇД» «GPS Sports Tracker Running Cycling»

Анотація

У статті виокремлюються форми організації занять з фізичного виховання, основні напрями роботи з організації фізичного виховання діючих спортсменів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, розглядається значення програмної розробки на базі «АНДРОЇД» «GPS Sports Tracker Running Cycling» для фізичного виховання спортсменів; здійснено кореляційний аналіз забігу на 1000 та 3000 метрів спортсменів, що були розділеними на контрольну та експериментальну групи, остання в тренуваннях використовувала програмну розробку на базі «АНДРОЇД» «GPS Sports Tracker Running Cycling» протягом цілого дослідження.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.
Опубліковано
2018-09-12
Як цитувати
KovalchukА., KovalІ., & PetrenkoА. (2018). УПРОВАДЖЕННЯ ПРОГРАМНИХ ЗАСОБІВ У НАВЧАЛЬНО-ТРЕНУВАЛЬНИЙ ПРОЦЕС ЦИКЛІЧНИХ ВИДІВ СПОРТУ. Вісник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, 13, 191-195. Retrieved із https://journal.ldubgd.edu.ua/index.php/Visnuk/article/view/370

Найчастіше читають статті цього автора (ів)