ЗАХИСТ НАСЕЛЕННЯ ТА ТЕРИТОРІЙ ВІД НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ НА СТАДІЇ ПРОЕКТУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ

  • Yu. Sukach Львiвський державний унiверситет безпеки життєдiяльностi
  • О. Babadzhanova Львiвський державний унiверситет безпеки життєдiяльностi
  • R. Sukach Львiвський державний унiверситет безпеки життєдiяльностi
Ключові слова: надзвичайна ситуація, інженерно-технічні заходи цивільного захисту, проектна документація, розділ інженерно-технічних заходів цивільного захисту.

Анотація

Надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру притаманні кожному населеному пункту, місту, району, області або реґіону держави. Одним із шляхів запобігання виникненню надзвичайних ситуацій у нашій країні є впровадження розробки розділів інженерно-технічних заходів цивільного захисту для територій та об’єктів, на яких можливі надзвичайні ситуації техногенного і природного характеру. Необхідність розроблення розділу інженерно-технічних заходів цивільного захисту, його об’єм та зміст визначаються у залежності від категорії об’єктів національної економіки з цивільного захисту з урахуванням зонування території за можливою дією засобів масового ураження, їх супутних уражаючих факторів, а також від характеру і масштабів можливих аварій і катастроф техногенного характеру.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.
Опубліковано
2017-12-29
Як цитувати
Sukach, Y., BabadzhanovaО., & Sukach, R. (2017). ЗАХИСТ НАСЕЛЕННЯ ТА ТЕРИТОРІЙ ВІД НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ НА СТАДІЇ ПРОЕКТУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ. Вісник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, 16, 106-111. Retrieved із https://journal.ldubgd.edu.ua/index.php/Visnuk/article/view/69