ПЕРЕДУМОВИ ФОРМУВАННЯ ЛЕКСИЧНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ ПРОДУКТИВНОГО УСНОГО МОВЛЕННЯ У СТУДЕНТІВ МОВНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ (АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВА СФЕРА)

  • I. Lypska Львівський державний університет безпеки життєдіяльності

Анотація

Статтю присвячено проблемі формування франкомовної лексичної компетенції продуктивного усного мовлення у студенів мовних спеціальностей в адміністративно-правовій сфері.

У статті теоретично обґрунтовано необхідність навчання спілкування в адміністративно-правовій сфері із застосуванням французької термінологічної лексики такої сфери усномовлениє-вої комунікації як адміністративно-правова. Сформульовано концептуальні засади формування франкомовної лексичної компетенції. Було проаналізовано доцільність та етапи навчання лексики адміністративно-правової сфери для розвитку соціокультуриої компетенції студентів мовних спеціальностей. Наукова новизна матеріалу полягає в тому, що в ньому вперше розглянуто проблеми методики формування франкомовної лексичної компетенції у студентів мовних спеціальностей в адміністративно-правовій сфері.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.
Опубліковано
2021-02-24
Як цитувати
Lypska, I. (2021). ПЕРЕДУМОВИ ФОРМУВАННЯ ЛЕКСИЧНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ ПРОДУКТИВНОГО УСНОГО МОВЛЕННЯ У СТУДЕНТІВ МОВНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ (АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВА СФЕРА). Вісник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, 4(2), 146-150. Retrieved із https://journal.ldubgd.edu.ua/index.php/Visnuk/article/view/2165