ВДОСКОНАЛЕННЯ ПІДХОДУ РОЗРОБКИ ПЛАНУ ЛОКАЛІЗАЦІЇ І ЛІКВІДАЦІЇ АВАРІЙНИХ СИТУАЦІЙ І АВАРІЙ (ПЛАС)
Ключові слова:
підприємства зберігання і переробки продукції рослинного походження, аварія, наслідки, аналіз, фактори ураження, сценарії розвитку аварій, план локалізації і ліквідації, методологічний підхід, приклади, організаційно-технічна частина
Анотація
Проаналізована існуюча нормативно правова база, що регламентує розробку і впровадження ПЛАС. Аналіз здійснено стосовно підприємств зберігання і переробки продукції рослинного походження (зерна). Висловлена і обгрунтована пропозиція про необхідність включення в ПЛАС організаційно-технічної частини. Розглянуто типові помилки розробників документу, а також підходи щодо розробки ПЛАС на прикладі двох «відносно простих» складових борошномельного підприємства: складу ПММ і зерносушильного агрегату. Виділені основні фактори ураження при аварії, на підставі яких можна зробити висновок про її рівень.
Завантаження
Дані завантаження ще не доступні.
Опубліковано
2018-12-04
Як цитувати
BabichА., Barchan, A., BukhantsovА., Muravyov, S., & Troyan, A. (2018). ВДОСКОНАЛЕННЯ ПІДХОДУ РОЗРОБКИ ПЛАНУ ЛОКАЛІЗАЦІЇ І ЛІКВІДАЦІЇ АВАРІЙНИХ СИТУАЦІЙ І АВАРІЙ (ПЛАС). Вісник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, 5(1), 146-151. Retrieved із https://journal.ldubgd.edu.ua/index.php/Visnuk/article/view/808
Розділ
Статті
Авторські права CC-BY